Coaching


Op sommige ogenblikken of gebeurtenissen in je leven kan je best wat
hulp gebruiken en dit kan zeer uiteenlopend zijn.  Je kan je in het algemeen niet goed voelen of je kan voor een beslissing staan die niet zo makkelijk alleen te nemen is.  Vaak wil je gewoon advies of een leidraad om je door een bepaalde situatie te leiden.

Één op één coaching is een persoonlijk ontwikkelingsproces dat wordt ingezet om wenselijke en duurzame veranderingen te bevorderen.
Als coach begeleid ik je naar positieve veranderingen en inzichten en kan ik je hulpmiddelen aanreiken waardoor je een houvast kan krijgen.
Door het Oosterse en Westerse denken te combineren maak ik in mijn coachpraktijk niet enkel gebruik van reguliere Westerse methodiek maar integreer ik ook elementen uit de Traditionele Chinese Geneeswijzen zoals de Wu Xing - Wu Shen leer (5-elementen leer) en ZangFu Pathologie (Patroondifferentiatie volgens de verschillende orgaansystemen).

Een aantal voorbeelden waarom je coaching zou kunnen overwegen:

·         Je talenten, capaciteiten en vaardigheden wilt ontwikkelen.

·         Meer veerkracht, vertrouwen, waardering en voldoening wil ervaren.

·         Productiever en efficiënter wilt werken aan je doelen.

·         Inzicht krijgen in je eigen functioneren,krachten en belemmeringen.

·         Wil focussen of gefocust wil blijven op dat wat voor jou belangrijk is.

·         Meer positieve emoties, geluk en balans wilt ervaren in je leven.

·         Je sneller resultaat wilt.In veel gevallen is het niet enkel jezelf maar kan je ook hulp gebruiken met je kinderen of in je relatie.  Ook hiervoor kan je een beroep doen op onze diensten.

Het is niet altijd evident om hulp te vragen of om contact op te nemen met een coach.  Voor je dat doet heb je waarschijnlijk aanvankelijk meer vragen dan antwoorden en zit je al geruime tijd vast in je situatie.  Belangrijk is te weten dat in onze praktijk iedereen welkom is. 

Voor meer informatie verwijs ik graag door naar de website van Kamelia:
www.coachpraktijkdebosdijk.nl

Wil je meer weten over de mogelijkheden?  Bel of Whatsapp naar 0612030168 (Kamelia Ivanova) of boek online een afspraak in de praktijk.