Informatie

Onze praktijk is gevestigd midden in de rust van de Zeeuwse polder.  Dit biedt voor onze klanten een veilige, rustige en afgeschermde omgeving voor consulten en behandelingen, weg van de drukte van alledag.
Bij ons kan u terecht voor consulten in Klassieke Chinese Acupunctuur, voedingsadviesen gebaseerd op de principes van de Traditionele Chinese Geneeswijzen, Qi Gong lessen en Coaching.

De naam Wu Shen Wu Xing staat voor Vijf Geesten en Vijf Elementen en verwijst naar één van de grote bouwstenen waarop de filosofie achter de Chinese Geneeswijzen rust, de Vijf Elementenleer.


Mijn naam is Karel Blontrock en ik woon samen met mijn gezin in IJzendijke.
Ik ben afgestudeerd aan de Academie Bo-Yi te Zoetermeer in de disciplines Klassieke Chinese Acupunctuur en Moxa, Cupping en Guasha.  Om mijn kennis te vervolledigen heb ik naast mijn opleiding in Traditionele Chinese Geneeswijzen ook een opleiding gevolgd in de Westerse Medische Geneeskune en Psychologie, tevens ben ik lid van de beroepsvereniging Zhong.
Mijn echtgenote, Kamelia Ivanova, is afgestudeerd als instructrice Qi Gong en is gediplomeerd Coach.

Je kan bij ons terecht zonder verwijzing van de huisarts en uiteraard kan je met ons steeds contact opnemen om te kijken of wij iets kunnen betekenen voor jouw specifieke klacht.

Wij geven in onze praktijk steeds een grondig gepersonaliseerd consult die op maat is gemaakt voor iedere klant.  Daarbij besteden we niet alleen aandacht voor de specifieke klacht of aandoening maar proberen we een totaalbeeld van jouw persoonlijke situatie te krijgen om zo de klachten weg te nemen aan de basis.  

Kijk even rustig door de website en neem gerust contact op met ons voor meer informatie en mogelijkheden.  Iedereen is welkom bij ons en voor iedere lichaamlijke en geestelijke aandoening kunnen we samen kijken wat we kunnen doen.

Acupunctuur en voedingsadvies:
contacteer Karel op 0639601512
Qi Gong lessen en Coaching:
contacteer Kamelia op 0612030168